Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

28/5/12

Camino Soria o La Històrica 2012

"Camino Soria" mítica cançó dels anys 80 de Gabinete Caligari. Aquest és un bon títol per la Marxa Cicloturista clàssica LA HISTÓRICA.
No havíem estat mai a la província de Sòria i gràcies a aquesta Marxa hem conegut unes terres espectaculars.
A la localitat d'Abejar en Alberto Faricle i una bona colla de colaboradors han organitzat la 1a edició d'aquesta marxa de bicicletes clàssiques. La ruta de 56 km per carreteres tranquil·les, trams de terra i un tram de pavé ha estat perfecte, molt ben organitzada, amb motoristes de control, cotxes clàssics d'acompanyament i un fantàstic esmorzar-avituallament a la població medieval de Calatañazor amb productes de terra i bon vi.
Hem passat per Muriel Viejo, Muriel de la Fuente, Calatañazor i Cabreras del Pinar. En aquesta primera edició ens hem reunit una cinquantena de ciclistes vinguts la majoria de la zona, però també i hem anat catalans, de Bilbao, València, Madrid, etc...
Cal destacar la participació d'en Joan Bassas de 76 anys, acompanyat del seu fill, han vingut de Girona, en Joan havia corregut la Volta a Catalunya al costat d'en Miquel Poblet i d'en Vicenç Iturat.
En el pavelló hi havia muntada una petita exposició de material de l'època, mallots, bicicletes i material.
A l'acabar la pedalada ens han ofert una paella al poliesportiu del poble que ha servit per fer petar la xerrada i fer amics.
L'any vinent i tornarem !!Exposició
La ruta
Comentant

Joan Bassas