Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

12/3/11

Ens hem quedat sense l'Eroica

Com a bons principiants, hem badat !

Aquest any volíem participar a la marxa ciclista l'Eroica, una marxa i concentració de bicicletes clàssiques que és fa a la Toscana italiana cap el mes d'octubre. La organització l'any passat només va acceptar 700 estrangers i aquest any ja ho tenen cobert a començaments de març. La participació és de més de 3000 ciclistes repartits en 4 recorreguts, 38, 75, 135 i 205 km.
Ja ho het tret dels meus possibles objectius 2011.
Un altre any serà !!

Igualment podrem participar a una marxa de clàssiques que faran a Monreal del Campo (Teruel) el diumenge 3 de juliol.
I a part tenim la intenció des de Pedals de Clip de organitzar una petita i embrionària sortida de clàssiques cal el mes de juny des de Vilanova i la Geltrú.

Aneu-vos preparant, traient la pols de les bicicletes i preparant roba, sabates... tot lo clàssic.