Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

14/6/11

La Pedals de Clip Vilanovina

El proper diumenge dia 26 de juny farem una sortida amb bicicletes de carretera clàssiques.
El lloc de sortida serà davant del Museu Balaguer de Vilanova i la Geltrú (Av. Víctor Balaguer al costat de l'estació), lloc habitual de les sortides de la Unió ciclista Vilanova, a les 8 del matí.

Què cal portar:

-Bicicleta clàssica, si pot ser anterior al 87. Amb cablejat de fre exterior, manetes de canvi al quadre, pedals de clip, recanvis, bidó ...


-Vestimenta, si pot ser la de l'època, mallots, sabates, gorra, xixonera, etc ...

Cal remarcar com a tema important, que no és una marxa ciclista organitzada, no hi haurà inscripcions ni res que s'hi ha sembli. Serà com una sortida de diumenge on cada persona és responsable de si mateixa. És tant sols una sortida per recordar, passar-ho bé, provar i mostrar les nostres màquines, fer uns quilòmetres per la nostra comarca i un bon esmorzar en un lloc adient a l'època.
Evidentment pot venir qui vulgui, ciclistes de Vilanova com de fora, amb l'única condició que vinguin amb bicicleta clàssica i la vestimenta adient.
Com sempre farem fotos de la sortida, aquest cop seran en blanc i negre (important)

EL RECORREGUT:

He buscat una volta d'uns 85 Km, amb unes pujades curtes i fàcils com les Colines (d'anada) i les Masuques i Corral del Milà (de tornada).
Passarem per carreteres molts tranquil·les i algunes pistes asfaltades. La parada a esmorzar està prevista al Km 42 (just a meitat de recorregut) a Guardiola de Font Rubí.

Recorregut en bicicleta 1045114 - powered by Bikemap