Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

26/6/11

Ja tenim la primera Pedalada "PEDALS DE CLIP"



Avui hem celebrat la 1a Pedalada anomenada La Pedals de Clip, pedalada romàntica, de bicicletes clàssiques, vintage o diga-li com vulguis.
Ens hem reunit 8 bojos, enamorats d'aquestes màquines per fer una ruta d'uns 88 km per les nostres contrades. Hem sortit a les 8 del matí en Miquel Gubianas (Sabadell), Manel Méndez (Tusinu), Rafa Cruz, Joan Antoni Marín, Sisco Benaiges, Josep Franco, Celes Prieto i jo en Carles Soler. Acompanyats per una furgoneta on la Mari i l'Eli ens anat fen fotos i resseguint per si sorgia algun problema.
Tots guarnits d'època i amb màquines de les marques Olmo, Macario, Alan, Coleman, Prieto, Rossin, MM Lasa per arribar de tornada sobre quarts de dues, desprès d'un bon esmorzar a Guardiola de Font-Rubí. No han faltat els cascs xixoneres, les sabates per pedal de clip, roba i complements de l'època. Tampoc ha faltat la caiguda vintage, jo he anat per terra passat el poble de Puigdàlber, cops, rascades sense massa importància.
La ruta la hem modificat una mica de l'anterior i al final han sortit els mateixos quilòmetres. Hem anat cap a sant Pere de Ribes, les Colines, Sant Pere Molanta, Sant Cugat de Sesgarrigues, Sant Sebastià dels Gorgs, Can Cartró, Puigdàlber, Guardiola de Font-Rubí (esmorzar a Cal Pau Xich), la Rovira Roja, la Bleda, la Múnia, Sant Marçal, les Masuques, Torrelletes, Castellet, Pantà de Foix i Vilanova i la Geltrú.

Fotos molt interessants al Facebook del Manel.


















Recorregut en bicicleta 1069224 - powered by Bikemap