Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

6/4/11

Hem anat a la capital, hem anat a Ribó

Fa dies que anàvem al darrera d'unes sabatilles clàssiques per anar en bici, sabatilles com les d'abans, per anar amb Pedals de Clip, per anar amb les bicicletes vintage o clàssiques que estem recuperant.
Vaig cercar per internet a botigues de fora, a l'Ebay, a diferents llocs més i ves per on que teníem un fabricant al costat de casa i no ho sabíem !

Aquesta tarda en Rafa, el Marín i jo hem anat a la capital a veure al sabater, al Sr.Orestes Ribó, hem fet cap a la casa Ribó, fabricant de sabatilles per a ciclistes des de fa molts anys, al vell mig del Poble Nou, al carrer Galceran Marquet nº6. La botiga és petita, seguint la línia del barri i a dintre hi ha el taller on les fabrica a mida,

sobre encàrrec. El taller fa aquella olor de reparació de calçat, olor de cola d'impacte, lloc curiós, petit i de bon tracte.
D'aquí a vuit dies les tindrem.
Lo bo és que les meves primeres sabatilles van ser unes Ribó.