Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

14/11/11

Quadre Zeus

Per fi he trobat un quadre original Zeus de la meva talla, un 58, bé si hagués sigut una mica més gran hagués estat millor, però el quadre de la Single Speed és un 58 i tampoc em queda tant just.
El quadre està bastant malmès de pintura i les calcas estan bastant ratllades. Tinc la intenció de pintar-lo i posar-hi enganxines noves, d'aquesta manera tindré una Zeus completa ja que tinc tot el material en una altre bicicleta. També i venen unes precioses bieles Arregui amb els dos plats Zeus, 52-42.
Ja tinc feina!