Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

23/10/11

Rabasa, un nou cicle

El 1922 neix la marca de bicicletes Rabasa de la ma d'en Simeó Rabasa.
Durant més de 70 anys Bicicletes Rabasa va crear bicicletes robustes, duradores i a l'abast de tothom. Després d'un període letàrgic un grup d'emprenedors encapçalat per un dels néts del fundador de la marca, inicien un nou cicle amb la il·lusió de torna
r a fer rodar noves i innovadores bicicletes Rabasa per les ciutats de tot el món. Et convidem a seguir-nos en aquesta aventura i en el procés de creació d'una nova bicicleta, d'un nou cicle. Rabasa. A new Cycle. (Extret de la Web de RABASA)

A l'Eroica d'aquest any vaig poder compartir recorregut amb ells.