Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

22/5/12

2a Pedalada, La Pedals de Clip


L'any passat un grup d'amics de les bicicletes clàssiques ens vàrem reunir per tirar endavant la 1a Pedalada, una ruta amb sortida i arribada de Vilanova i la Geltrú.
Aquest any tornem a muntar La Pedalada, el diumenge 17 de juny a les 9h del matí, aquest cop amb sortida i arribada a Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès), de l'aparcament que hi ha a l'entrada del poble.
Es recomana estar mitja hora abans per poder sortir a les 9h.
La ruta no serà una marxa oficialment organitzada, serà una sortida d'amics, per anar en grup i fer una volta d'uns 66 km per la comarca del Penedès, per carreteres tranquil·les entre vinyes, pistes asfaltades i algun petit tram de terra.
Farem una parada per esmorzar en un casal de poble. No es fan inscripcions, però caldria confirmar l'assistència via mail a: carlessol@gmail.com, més que res per trobar lloc al bar.
Evidentment cal portar bicicleta de carretera d'època, obligatori anterior a l'any 1987, amb cables de fre per sobre el manillar, manetes de canvi al quadre i Pedals de Clip, es recomana portar roba, sabates i xixonera de l'època.
No obstant estem treballant per la Marxa oficial LA PEDALS DE CLIP  2013.