Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

5/1/12

Un bon curt

Un bon curt de la casa Rapha amb mallot del Kas inclòs:

2 comentaris:

  1. Lo de limpiarla con el calcetín lo hago muy amenudo, calcetines viejos, camisetas para tirar... qué bonitas iamgenes!!! Es el azul de la MMLasa q me regalastes... menuda cuesta!!! Parece un anuncio de COMPACT!!! jajjejejeee... qué bonito, todos alguna vez hemos necesitado un simple empujón... GRAN HISTORIA, las cosas grandes suelen ser bien sencillas!!!

    ResponElimina
  2. Muy bueno...

    No sabia que los del Kas corrian con una Vitus del mismo color que la mia. Ahora que estoy pensando en retransformarla en Vintage me voy a tener que comprar el maillot... ;-)

    ResponElimina