Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

26/6/12

Bicicletes dels anys 70


Una altre col·laboració del company Josep Franco:
 
Tot i ser la més antiga, Cinelli marca la diferencia amb un cap de forquilla molt estilitzat  i els tirants pel darrera del tub del selló. El cap de forquilla Zeus es el que més s'hi apropa.
Es pot veure com els racords i els caps de forquilla tenen algun detall que els identifica.
Les dues maneres de reconèixer la marca d'un quadre pel acabat dels tirants: amb el nom o logo, o amb una forma diferent als altres.
En els quadre d'aquesta època, era habitual que els cables de canvi passessin per sobre de la caixa de pedalier, Pinarello es l'únic que els porta per sota. 
 
Acabat dels tirants

Cables de canvi per sobre

Racords i caps de forquilla

 
(fotos tretes de http://www.speedbicycles.ch/ )