Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

3/11/11

Bicicleta de Ciclos Morata

Ha caigut a les meves mans aquesta bicicleta clàssica i ja tinc feina, per si no en tingues prou !!

D'entrada porta unes enganxines de Ciclos Morata de Madrid, aquesta botiga ja fa uns anys que va tancar. Té pinta de ser de finals dels 70 principi dels anys 80 i porta algun component una mica més nou. L'únic referent que he trobat a Internet d'aquesta marca està en aquest Bloc d'AceroBikes.

Porta una barreja de material força interessant, llantes Mavic, carrets Shimano molt antics, canvi Zeus Criterium, manetes de canvi i tija de manillar Zeus, ponts de fre Mafac de tir central, plats, bieles i tija seient Laprade, pedals de clip Campagnolo, sillin Gold Race Huracan, pinyó de 6 corones marca (?), les manetes de fre són unes Tektro més noves, però ja les canviaré per unes Zeus.



Ja la tinc desmuntada i ha començat la feina de netejar, polir i posar la màquina a punt.
D'entrada el quadre està una mica picat, però el penso mantenir tal qual, no el vull tornar a pintar, així dona un aire més vintage. Les demès peces tenen més feina, algunes tenen força rovell i molta brutícia. Cal engrassar direcció, caixa de pedalier i acabar de canviar els components més nous per uns de l'època.