Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

17/6/12

La Pedals de Clip 2012, ruta de bicicletes clàssiques pel Penedès

ÁLBUM DE FOTOS EDICIÓN 2012
 _______________________________


Anant cap a la Rovira Roja
El grup de baixada



El grup a Sant Sebastià dels Gorgs
Pista de terra





.
Avui hem celebrat la 2a Pedalada de bicicletes clàssiques LA PEDALS DE CLIP, la 1a Edició va ser l'any passat, el 26 de juny del 2011. Fa un any ens varem reunir al voltant dels ferros antics de les bicicletes 8 ciclistes, aquest cop la família ha crescut, hem sortit 46. Una bona colla de ciclistes vinguts d'arreu de Catalunya, fins i tot un company de Saragossa.
La ruta ha estat de 66 km. Hem compartit dues comarques, l'Alt i Baix Penedès, la sortida ha estat de Sant Cugat Sesgarrigues i em enfilat cap a la Granada, Graubac, Viloví, Can Lleó, la Bleda, Can Rigol, la Múnia, Sant Marçal, Lletger, Cornudella, Sant Jaume dels Domenys (esmorzar), Cal Margarit, les Cases Noves de la Riera, les Conilleres, Sant Martí Sarroca, la Rovira Roja, Guardiola de Font Rubí, Santa Maria de Bellver, Puigdalber, Can Cartró, l'Avern, Sant Sebastià del Gorgs (foto de grup) i arribada un altre cop a Sant Cugat Sesgarrigues. La majoria del trajecte ha estat per pistes asfaltades molt tranquil·les, entre vinyes, masies i bodegues, també em fet tres petits trams de pista de terra i fins i tot un pas a nivell sense barrera per fer-ho tot una més d'època. El recorregut en GPS al WIKILOC.
Cal agrair als 46 participants la seva presència i especialment el bon treball fet als tres motoristes de control, fotògrafs i furgonetes de tancament, sense ells no hagués estat possible, gràcies !!
Aquesta Pedalada ha estat un tast de la Marxa oficial que intentarem fer l'any vinent amb sortida de Sant Martí Sarroca.

Totes les fotos en aquest  ENLLAÇ.