Des d'aquesta pàgina tenim la intenció d'anar promocionant i recuperant les bicicletes i materials que tenim als nostres racons i magatzems. Materials i màquines que ja no em fem ús i que moltes vegades són peces úniques que cal recuperar i restaurar. També fomentaren les concentracions de ciclistes amb bicicletes clàssiques, amb pedals de clip, amb manetes de canvi al quadre sense indexar, cablejat de frens per sobre del manillar, en definitiva bicicletes anteriors a l'any 1987. La intenció és anomenar-la LA PEDALS DE CLIP.

16/11/11

Foto Pedals de Clip 2011


7 comentaris:

  1. Al final aquella medio locura de aquel día tendrá una continuidad mas q sonada... 8 lokos con maillots de lana y bicicletas viejas... jajajaaaa, a veces así empiezan las grandes cosas, como una simple broma!!!

    ResponElimina
  2. Hey! Sou de Bcn?
    Estic restaurant una Orbea 50'era i m'agradaría poder assistir a una quedada de bicis clàssiques o antigues!

    ResponElimina
  3. No Pau, estem molt a la vora a Vilanova i la Geltrú i la ruta és pel Penedès. La propera la farem el 20 de maig 2012. Mira la informació a l'esquerra del Bloc.
    Salut !!

    ResponElimina
  4. Hola, quan s´obrira el plaç d´inscripció? Una pregunta, amb manetes sense clabe no es pot participar?
    I una altre pregunta, saveu on puc aconseguir uns adhesius de la marca olmo, x la bicicleta que estic restaurant, gracies, i perdoneu per la pallissa de preguntes.

    ResponElimina
  5. Hola, tinc una olmo d´acer, i m´agradaria saber si amb manetes sense cables i podria participar?
    I quan s´obre el periode d´inscripció?
    gracies.

    ResponElimina
  6. Xavi, vàries coses. Les inscripcions fins a principis del 2012 i les pegatines t'he les pot fer Reciclone, en aquest enllaç, encara que no les tingui, ell les fa : http://reciclone.blogspot.com

    Salut i ens veiem a la Pedals de Clip 2012.

    ResponElimina
  7. Xavi, la idea és anar amb bici clàssica i dintre d'aquest concepte, els cables de fre de les manetes van per fora. A veure si pots trobar-ne unes, segur que les trobes, ens veiem !!

    ResponElimina